Categorieën
nieuws

FCH juicht

FC de Heuvelrug wint en doorbreekt de negatieve reeks.

Dat de afwezige jongens de afgelopen wedstrijden werden gemist werd vandaag wel duidelijk. Vanavond kon trainer Hicham Saidi beschikken over een representatief elftal. Anouar Tmim keerde terug van een schorsing en ook Jamal, Anass en Youssef waren er weer bij.

Dan de wedstrijd. Het begin was voor de thuisploeg, snel scoren was de boodschap die Hicham Saidi zijn ploeg meegaf. Het was dan ook Jamal Bendadi die na dik 30 seconde de score opende. De thuisploeg creëerde daarna kansen om de score uit te bouwen maar vergat zichzelf te belonen. De bezoekers kwamen voor rust op 1-1.

In de tweede helft zag je vooral twee ploegen die niet wilde verliezen, via Bilal Hakkam kwam FC de Heuvelrug weer op voorsprong. Het was de spelmaker van Golden Stars die zijn ploeg weer langszij bracht. FC de Heuvelrug ging hoog druk zetten en via goed druk zetten kwam FC de Heuvelrug tweemaal tot scoren via de gebroeders Tmim (Anouar en Bilal) 4-2. De wedstrijd leek in de tas maar de gasten wisselde 8 minuten voor tijd de keeper voor een speler.

FC de Heuvelrug hield goed stand. Het lukte de gasten echter toch om de aansluitingstreffer te produceren. Een spannend slot volgde maar achterin stond het goed. De broodnodige punten bleven in Veenendaal!

“Het was vooral een hele spannende wedstrijd. Complimenten voor de jongens hoe ze deze wedstrijd over de streep hebben getrokken” aldus trainer Hicham Saidi.

Ook het tweede elftal, uitkomend in de eerste klasse, wist haar wedstrijd te winnen tegen directe concurrent Kawin (6-5). Het tweede maakt daarmee een sprong op de ranglijst naar de 6e plek.