Categorieën
nieuws

FCH-Wognum Nicols

GEDULDIG FC DE HEUVELRUG LEGT KOPLOPER WOGNUM NICOLS OVER DE KNIE!

Vandaag kwam gedeeld koploper Wognum Nicols op bezoek in Veenendaal. Wognum Nicols is prima aan het nieuwe seizoen begonnen, de eerste vijf wedstrijden werden gewonnen en de laatste wedstrijd ging verloren. FC de Heuvelrug begon wisselvallig aan het seizoen maar begint steeds beter haar draai te vinden.

Wognum Nicols had een bekend strijdplan, ingraven en hopen op dat ene omschakel moment. Het is bijna een bekend fenomeen voor Hicham Saidi en zijn mannen, een tegenstander die zich ingraaft en hoopt op een snelle counter.

FC de Heuvelrug had de bal en moest het spel maken, dat deden de heren ook. Geduldig werd er gezocht naar een gaatje in de stugge defensie van Wognum Nicols, dat gaatje werd ook gevonden en het was Anouar Tmim die met een heerlijke individuele actie zorgde voor de voorsprong en tevens de ruststand.

Het waren echter de gasten die vlak na rust langszij wisten te komen via een vrije trap.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, FCH had de bal en de verdediging van Wognum stond compact. Het was echter Anouar Tmim die zijn ploeg weer aan een voorsprong hielp.
Ook nu lukte het FC de Heuvelrug niet om de voorsprong vast te houden wat resulteerde in een 2-2 tussenstand.

De wedstrijd liep op zijn eind en het leek er lang op dat FCH een punt zou overhouden aan de wedstrijd, echter kregen de gastheren loon na werken. Via Mustapha Saidi, die in de laatste minuut twee keer scoorde, pakt FCH verdient de volle buit.

“Een heerlijke overwinning, echt een compliment aan het collectief. Het stond goed vandaag en de werklust was ruimschoots aanwezig. Al met al een verdiende overwinning!” aldus coach Hicham Saidi.