Koningsdag

FC de Heuvelrug aanwezig op de Koningsspelen Veenendaal.

Maatschappelijk betrokken, iets wat FC de Heuvelrug hoog in het vandaal heeft staan. Om die reden was de keuze ook snel gemaakt toen wij als vereniging de vraag kregen of wij vandaag een bijdrage wilden leveren op de Koningsspelen Veenendaal.

Met vier man sterk stonden onze heren om 09:00 voor de leerlingen van verschillende scholen klaar om ze begeleiden tijdens de 1 op 1 wedstrijdjes met als doel een verschrikkelijke mooie PANNA uitdelen. En we kunnen u mededelen dat er een aantal hele mooie Panna’s tussen zaten, zelfs enkele waar Soufiane Touzani jaloers op zou zijn geweest!

Al met al een zeer geslaagde dag waarbij de kinderen centraal stonden en hebben genoten van alles wat er geboden werd.

Onze Teammanager Moslim Kadri was ook van de partij en loopt al een tijdje mee. De quote van de dag komt op zijn naam, namelijk; “Tjonne jonne zeg! Het is voor die kids wel allemaal top geregeld. Wij kregen vroeger (circa 40 jaar geleden) een bal en tijdens de pauze een bolletje met boter!” 😂😂

Wij willen als club Sportservice Veenendaal bedanken voor het feit dat wij onderdeel mochten zijn van deze zeer gezellige en geslaagde Koningsspelen.

Daarnaast willen wij onze sponsoren bedanken voor het ondersteunen van onze mooie vereniging! Zaalverhuur Aaras Royaume Security Services B.V. Allround zorg Kompas Marketing DiscoveryDivers Veenendaal en Catering el Baraka ❤️

Tot slot bedanken wij Mourad Marbouh, Wail Kada, Moslim Kadri en Mohamed Madien voor hun inzet vandaag! 💪

Op naar volgend jaar!!