Categorieën
nieuws

Teammanager ZVC

Naast nieuws op het spelersfront ook nieuws in de staf van ZVC. Komend seizoen laat ZVC niets aan het toeval over om de volgende stap te maken. Door de fusie met de Heuvelrug speelt ZVC 1 komend seizoen in de topklasse, maar dat is nog niet het einddoel. Voorzitter Arie Struijk: “Door de fusie hebben wij een brede selectie gekregen, waarmee we denken ook de stap naar de eerste divisie te kunnen maken op korte termijn. We hebben goed geanalyseerd wat we hiervoor nodig hebben en zijn uitgekomen bij Patrick Plantagie.”
Patrick zal de rol gaan vervullen van teammanager. Die rol heeft hij de laatste jaren vervuld bij ZVV Ede. Patrick heeft zich gespecialiseerd in het analyseren van de tegenstander. Iets waar ZVC nog stappen kan maken.

Patrick: ”Na fantastische jaren bij ZVV Ede, waar ik ze voor wil bedanken, merkte ik dat ik aan een nieuwe uitdaging toe was. In de gesprekken met ZVC voelde ik gelijk een klik. We hadden dezelfde doelstelling en wil om dit te bereiken. Onze ambities sloten naadloos op elkaar aan. Ik denk dat ik door mijn ervaring ZVC kan helpen om net dat stapje te maken. Hoe hoger als je speelt, hoe meer het aankomt op de details. Dat wordt mijn taak.”
ZVC is blij om in Patrick Plantagie een ervaren teammanager gevonden te hebben.