Categorieën
nieuws

Welkom Joost!

Na het spelersnieuws van vorige week zit ZVC niet stil. Na Tim van de Weerdhof is nu ook Joost van Dam vastgelegd. Bestuurslid Mourad Marbouh: “ Arie Struijk had al wat meer gesprekken gehad met Joost, sinds hij vernomen had dat Joost aan iets nieuws toe was. Toen het bekend werd dat Joost zou stoppen bij ZVV Ede, hoefden we niet lang na te denken. Joost heeft ervaring op het niveau waar wij zo snel mogelijk heen willen, is een scorende speler en een goede jongen in de groep. Een echte aanwinst voor ons.”
Naast spelen bij ZVC gaat Joost op het veld spelen bij DFS. Die ploeg heeft aangegeven lager te gaan voetballen en staat het zaalvoetbal ook niet in de weg. Over zijn doelstelling is ook Joost duidelijk. “Ik heb fantastische jaren gehad bij ZVV met drie promoties achtereen, maar merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Die promoties waren geweldig. In de gesprekken met Arie ( Struijk) merkte ik dat ZVC een vereniging is met ambitie en mogelijkheden. Daar raakte ik enthousiast van en na de fusie met de Heuvelrug is er een grote selectie. Dat houd je ook scherp. Ik verwacht veel van komend seizoen.”
Het is duidelijk waar ZVC heen wil en dit is weer een stap in die richting. Hopelijk gaan we het in september zien, na deze competitieloze maanden.